Nieuw trainingsschema door versoepeling Corona maatregelen

Afgelopen dinsdag heeft het bestuur de versoepeling van de maatregelen voor het Corona-virus besproken.

We zijn blij dat de senioren nu ook weer mogen en kunnen gaan trainen. Daarbij geldt dat senioren vanaf 27 jaar voor, tijdens en na de training nog wel 1,5 meter afstand tot elkaar in acht moeten blijven nemen. Verder geldt dat met maximaal 30 personen mag worden getraind, exclusief de trainer(s).

Dit betekent dat we het trainingsschema opnieuw hebben aangepast. Klik hier voor het nieuwe trainingsschema vanaf 25 mei 2021.

Omdat er nog geen wedstrijden mogen worden gespeeld en publiek op dit moment nog niet welkom is op het sportpark, hebben we besloten om de kantine en het terras op dit moment nog niet te openen. Er worden nog teveel voorwaarden aan gesteld. Wanneer de maatregelen verder worden versoepeld, zullen we de situatie opnieuw bespreken, en opnieuw overwegen om het terras te heropenen.

De kleedkamers blijven voorlopig gesloten voor zowel de junioren als voor de senioren.

Verder blijven de maatregelen van het RIVM onverkort van kracht: was je handen, blijf thuis wanneer je klachten hebt en laat je in dat geval testen, en houdt waar dat kan 1,5 meter afstand tot elkaar.

Veel plezier tijdens de trainingen!

Het Bestuur


KiKa