Toeschouwers weer toegestaan - onder voorwaarden

De versoepeling van de corona maatregelen biedt ook weer nieuwe mogelijkheden voor het voetballen bij Asser Boys. 

Ouders, grootouders en andere supporters zijn zaterdag van harte welkom op ons sportpark om hun (klein)zoon en/of (klein)dochter aan te moedigen bij de laatste thuiswedstrijden van de Regiocup! Op het sportpark geldt, naast de bekende set van basisregels (bij klachten thuis blijven en jezelf laten testen; handen wassen) maar 1 regel: houdt steeds 1,5 meter afstand tot elkaar.

De kantine en de kleedkamers blijven dicht. Vanwege persoonlijke omstandigheden zijn niet alle kantinevrijwilligers inzetbaar. En omdat we ook rekening moeten houden met Legionella voordat we de kleedkamers weer gaan gebruiken en het zaterdag mooi weer wordt, hebben we besloten om de veiligheid voorop te stellen en kleedkamers en kantine niet te openen. Het terras en de toiletten zijn wel geopend, en thee en koffie worden door Asser Boys beschikbaar gesteld aan alle bezoekers. Er kan alleen met de pin worden betaald.

Voor uitwedstrijden is ons beleid niet gewijzigd: wanneer je met kinderen uit meerdere huishoudens samen in 1 auto naar de uitwedstrijd rijdt, draagt iedereen in de auto een mondkapje. Verder volgen we uiteraard de richtlijnen en spelregels van de clubs waar we te gast zijn.

Rest ons jullie zaterdag veel plezier te wensen bij de laatste wedstrijden - geniet er van!

Het bestuur


KiKa