Je kunt ze niet allemaal winnen, als je de belangrijkste maar wint

BESTE MENSEN VAN ASSER BOYS!

Er zijn wedstrijden in een mensenleven die je moet winnen want anders doe je niet meer mee. Ik heb net zo’n wedstrijd achter de rug. Eigenlijk twee wedstrijden, waarvan er in ieder geval één helemaal onder controle is en de andere door artsen met de nodige doping gecontroleerd wordt. Wat omleidingen, pilletje hier en het belangrijkste is dan misschien wel de juiste supporters op de juiste plaats.

Ruim 2 maanden in de verzorgende handen van artsen en verplegend personeel en laboranten. Rust, reinheid en regelmaat met daarnaast als een opgroeiend kind niet eigenwijs zijn en luisteren naar mijn eigen verzorgende Willemien en geleidelijk krabbel je er weer bovenop.

Daarnaast is er de groep mensen die op onvoorstelbare wijze laten merken dat ze willen dat je er nog even bij blijft. Een kaartje, mailtje, appje, telefoontje, bloemetje, fruitbakje of anderszins een blijk van genegenheid. Een hart onder de riem steken is een wat lugubere uitdrukking in mijn geval, maar ik weet zeker dat het allemaal heeft meegeholpen in het genezingsproces. Genezing van hartinfarct en verstopte aderen. Daarnaast nog eens een tekort van aanmaak van rode bloedlichaampjes. Sporters kennen dat gevoel.

Naast de inspanningen van medici en het werk dat jezelf moet doen zijn het de supporters die je over het moeilijkste punt heen slepen. Je krijgt net even wat meer power en inzicht, waardoor je de wedstrijden in ieder geval kunt uitspelen.

Alle mensen van Asser Boys die de laatste maanden een stimulans aan mijn herstel hebben gegeven wil ik, ook namens mijn Willemientje,  hartstikke bedanken.

Zo toont deze club zich echt waar het zo groot in is: menselijke waarden.

Bedankt!
Frans  Geers


KiKa