Catering TT-camping 2019

Inmiddels is de indeling bekend van de catering op de TT-camping 2019.

Bekijk de indeling hier.

Voor de vrijdagavond (vanaf 18:00 uur) en zaterdagavond zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers voor de catering. Mocht je interesse hebben, dan kun je je richten tot Gea Kreuze (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

FC Groningen oefent bij Asser Boys

FC Groningen zal op vrijdagvond 5 juli om 19:00 uur aftrappen bij Asser Boys voor een oefenwedstrijd. De tegenstander is het Schotse Ross County FC. Wij zijn verheugd dat FC Groningen zich bereid heeft gevonden om in ons jubileumjaar te oefenen op ons veld.

Ross County werd dit seizoen overtuigend kampioen van de Scottish Championship (eerste divisie van Schotland). Bij Ross County staat één Nederlander onder contract. Kenny van der Weg speelt nu voor de Schotse ploeg, nadat hij eerder vier seizoenen in Nederland uitkwam voor NAC Breda.

Kaarten zijn momenteel al beschikbaar via FC Groningen kaartverkoop. Daarnaast zijn er op de wedstrijddag zelf tickets aan de kassa te verkrijgen. De toegangsprijs bedraagt 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd (5 t/m 12 jaar).

3e Nieuwsbrief 2018-2019

Vandaag (zondag 2 juni) is de 3e nieuwsbrief van Asser Boys voor het seizoen 2018-2019 verzonden. Mocht u deze nieuwsbrief niet ontvangen hebben, dan kunt u de nieuwsbrief hier lezen.

Asser Boys zoekt een trainer / begeleider voor het G-voetbal

Wil jij graag wat doen voor mensen met een beperking en vind je voetballen een leuke sport ? Wil jij het dan mede mogelijk maken dat ook deze mensen plezier aan voetbal kunnen beleven? Dan is Asser Boys op zoek naar jou!

Aan het G-voetbal nemen voetballers deel die ten gevolge van hun verstandelijke en/of lichamelijke beperking belemmeringen ondervinden om te spelen in een reguliere competitie. Vanuit haar maatschappelijke functie vindt Asser Boys het belangrijk dat ook deze groep plezier kan beleven aan het voetbalspel. Om deze reden biedt Asser Boys al ruim 25 jaar G-voetbal aan. Het uitgangspunt hierbij is: “normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet”.

De trainingen voor de senioren G-voetballers zijn elke dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. Samenspel en samenwerken zijn hierbij naast spelplezier voor alle spelers en trainers de belangrijkste doelen. Naast de trainingen wordt deelgenomen aan de competitie. Competitiewedstrijden worden op zaterdag gespeeld in de periodes van september tot en met december en van maart tot en met mei. Verder wordt zowel in de zomer- als in de winterperiode deelgenomen aan diverse toernooien. Kom gerust eens kijken!

Lees meer

Reserveren TT-camping

Ook dit jaar organiseert Asser Boys weer een TT-camping. De afgelopen periode konden gasten hiervoor een plek reserveren via de website campingasserboys.nl. Dit is veelvuldig gebeurd.

Met ingang van maandag 3 juni kan er niet meer gereserveerd worden voor de TT-camping.

Schijt je rijk op zondag 13 oktober

Op vrijdag 24 mei 2019 is begonnen met de verkoop van de loten voor "Schijt je Rijk". Het eerste lot is gekocht door Jan Puper en hopelijk volgen er nog velen.

Tijdens de “Schijt je Rijk dag” zal er een koe op het hoofdveld rondlopen. Het hoofdveld wordt van reclamebord tot reclamebord verdeeld in zoveel kavels van ongeveer gelijke grootte als loten die zijn verkocht. Elk kavel heeft een willekeurig nummer. Iedereen, zowel leden als niet leden, kunnen loten/kavels kopen voor € 5,- per kavel. Wanneer de koe tussen 14.00 uur en 15.30 uur schijt, zal de eerste gelegde vlaai worden gemarkeerd met een vlag. Vervolgens wordt nauwkeurig gemeten en gerekend om te bepalen op welk kavel de vlag staat en zal de notaris de winnaar bekend maken. De persoon die eigenaar is van deze winnende kavel, wint de hoofdprijs van € 1500,-. De personen die eigenaren zijn van de kavels gelegen direct aan de winnende kavel winnen ieder € 100,-.

De loten worden verkocht in de periode van 24 mei 2019 t/m 6 oktober 2019.

De verkopers van de loten proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de activiteiten die de komende maanden plaats zullen vinden bij Asser Boys. Mochten jullie de verkopers toch missen, dan mag je contact opnemen met de organisatie (René de Zwaan 06-57551019 of Sonja Feijen 06-20022390).

De verloting zal onder toeziend oog van een notaris van notariskantoor Tijdhof, Daverschot en de Jong Posthumus uitgevoerd worden.

Klik hier om het volledige reglement te bekijken.

Nu maar duimen voor een vlaai op je kavel.

De organisatie

Lees meer

Fietstocht (100 jaar) Asser Boys op zondag 7 juli 2019

Voetbalvereniging Asser Boys bestaat 100 jaar. Om dit te vieren, houden we zondag 7 juli 2019 een fietstocht voor jong en oud. Je fietst op eigen tempo langs locaties die voor de club belangrijk zijn geweest. Het rijke verleden van deze sportieve en gezellige vereniging wordt door teksten en beelden tot leven gewekt. Onderweg ontvang je kleine versnaperingen en kun je meedoen aan leuke activiteiten. Bij de TT-baan (waar Asser Boys al jaren een bijzondere band mee heeft) wacht een leuke verrassing. Behalve langs het verleden van Asser Boys leidt de fietstocht je natuurlijk ook door de prachtige Drentse natuur.

De toegang is gratis. Uiteraard mag je de club altijd steunen met een donatie of door het kopen van een lot voor "Schijt je rijk".

De fietstocht is ongeveer 38 km lang. Het vertrek is bij de kantine van Asser Boys. Je kunt vertrekken tussen 9.00 en 11.00 uur. Je moet uiterlijk om 16.00 uur weer terug zijn bij Asser Boys. Na afloop is er de gelegenheid tot gezellig nazitten onder het genot van een drankje. De consumptieprijzen bedragen 1 euro (voor koffie, thee en frisdrank).

Je kunt je aanmelden, bij voorkeur, via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of eventueel op de dag zelf in de kantine.

De fietstocht is mede mogelijk gemaakt dankzij Albert Heijn Vredeveld, Multa bedrijven Vanboeijen en het Drents Archief.

Klik hier voor de flyer.

Klaverjassen met 100 potjes

Op zaterdagmiddag 18 mei 2019 startte om 13.00 uur de klaverjas estafette voor 100 potjes. Om 18.30 uur werd het laatste potje gespeeld. 

Het oudste lid van Asser Boys, Hans Klaucke, was zelfs van de partij. Erg leuk. Totaal waren er 37 mensen. Mooie opkomst als je weet dat er normaal zo'n 12 tot 16 mensen komen op een klaverjas avond.

Vanaf 16.00 uur kwam DJ Sannie zorgen voor een beetje gezellige muziek tijdens het kaarten. Uiteindelijk had iedereen om 18.30 uur het 100ste potje gekaart en kon men genieten van de heerlijke soep, met broodjes en gehaktbal (geregeld door Harm, aangeboden door Asser Boys). Tijdens het kaarten kon er worden genoten van de lekkere hapjes gemaakt door Richard van Solkema.

De uiteindelijke winnaar was René Hunze. Diana Bos had een hele mooie poedelprijs gemaakt van 100 cent, en die ging naar ....

Met ook de dank aan het barpersoneel (Ko Donk, Rob Prak en Adriaan Hazeveld), kon worden teruggekeken op een geslaagde klaverjas estafette. En hopelijk komen er nu op de vrijdagavond nog wat meer mensen. Laatste kaartavond voor de zomervakantie is 31 mei 2019.

Wil je weten wie de poedelprijs heeft gewonnen, kijk hier voor de foto's.
 

Meer artikelen...

Unit4 Multivers

KiKa