Vrienden van Asser Boys

Word vriend of vriendin van Asser Boys en steun de vereniging daarmee in financiële en materiële zin.

De Supportersvereniging en de Stichting Vrienden Asser Boys hebben zich verenigd in de Vrienden van Asser Boys met als doel de ondersteuning van Asser Boys een nieuwe impuls te geven. Je bent al vriend of vriendin van Asser Boys voor een minimale bijdrage van € 10 per jaar en je levert daarmee een welkome bijdrage aan het voortbestaan en de ontwikkeling van de vereniging.

Asser Boys is een voetbalvereniging van en voor iedereen. Jongens, meisjes, heren en dames spelen met verschillende teams in de competitie. Jeugd die nog te jong is om aan de competitie mee te doen, de kaboutergroep, kan op speelse wijze alvast kennis maken met voetbal. Ook wordt aan jeugd en volwassenen met een beperking de mogelijkheid geboden om te voetballen. Het is daarmee de enige voetbalvereniging in Assen en omstreken die het G-voetbal in competitieverband mogelijk maakt. Naast veldvoetbal is er ook een aparte afdeling voor zaalvoetbal.

Iedereen is welkom, degene die wil, kan bij Asser Boys voetballen.

Het streven is om de contributie zo bescheiden mogelijk te houden. Asser Boys ziet dit als haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om dit alles te kunnen blijven realiseren is steun van begunstigers noodzakelijk.

Word daarom Vriend of Vriendin van Asser Boys.  Doe mee!


Sponsors

Ook bedrijven en instellingen kunnen vriend van Asser Boys worden. Om de vereniging financieel gezond en draaiende te houden zijn sponsorinkomsten onontbeerlijk. De voetbalvereniging Asser Boys is blij met alle bedrijven die nu al een bijdrage leveren om de vereniging te kunnen laten zijn die het wil zijn. Namelijk een actieve vereniging voor jong en oud waar plaats is voor prestaties maar ook voor plezier. Asser Boys beschikt over een informatiepakket voor bedrijven.

In dit informatiepakket wordt een indruk gegeven hoe bij Asser Boys over sponsoring wordt gedacht. Wilt u als bedrijf of als persoon eens vrijblijvend met iemand van de vereniging praten over de mogelijkheden van sponsoring of over de sponsorpakketten, neem dan contact op.

 

Het e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon Asser Boys: 0592-301000