Lid worden?

Lid worden?

Aanmelden als lid

 1. Download het AANMELDINGSFORMULIER*.
  Druk het formulier af, vul het in en lever het in bij het Bestuur van Asser Boys op de maandagavond tussen 19:00 en 20:00. Het formulier kan ook bij Asser Boys opgehaald en ingevuld worden op de maandagavond
  Indien noodzakelijk moeten gelijktijdig een pasfoto en overschrijvingsformulier worden ingeleverd!

 2. Of: stuur het ingevulde formulier naar:
  Secretariaat Asser Boys t.a.v. Jan Blauw
  Rodeweg 6, 9404 RN Assen

Personen van 12 jaar en ouder dienen zich bij aanmelding te legitimeren met een geldig identificatiebewijs! Een recente pasfoto is in verband met de spelerspas noodzakelijk vanaf de D-pupillen!!

* Voor het bekijken en afdrukken van het aanmeldingsformulier moet Acrobat Reader of een vergelijkbaar programma zijn geïnstalleerd. Indien dit programma niet op uw PC is geïnstalleerd kunt u Acorbat Reader HIER downloaden. Een goed en vooral snel alternatief is Foxit Reader, dat u HIER kunt downloaden.

Zodra het inschrijfformulier binnen is, zullen de gegevens ingevoerd worden door de ledenadministratie in Sportlink, zodat het nieuwe lid een KNVB nummer krijgt en indien nodig een spelerspas aangevraagd wordt. Totdat de originele spelerspas er is, zal de KNVB een voorlopige spelerspas uitreiken aan de vereniging. Hierdoor is men toch gerechtigd om wedstijden te spelen.

De contributie zal automatisch worden geïncasseerd. 

Contributie Asser Boys vanaf 1 juli 2015

Leeftijdsgebonden contributie

 

Niet-leeftijdsgebonden contributie

Categorie

Leeftijd

Maand

Jaar

 

Categorie

Maand

Jaar

Kabouter

0-5

 

€   10,00

 

Topkid

€   8,50

€ 102,00

F-pupil

6-7

€   7,50

€   90,00

 

G-senior

€ 15,00

€ 180,00

E-pupil

8-9

€   8,00

€   96,00

 

Zaal

€ 13,50

€ 162,00

D-pupil

10-11

€   8,50

€ 102,00

 

Zaal en veld

€ 18,50

€ 222,00

C-junior

12-13

€ 10,00

€ 120,00

 

Niet-spelend

€   9,00

€ 108,00

B-junior

14-15

€ 10,50

€ 126,00

 

Donateur

 

€   20,00

A-junior

16-17

€ 11,00

€ 132,00

 

Kaderlid

 

€   10,00

Senior

>18

€ 15,00

€ 180,00

 

 

 

 

Lidmaatschap opzeggen, adres/bankwijzigingen, overige wijzigingen

(Bijvoorbeeld van spelend naar niet-spelend lid):

 1. Stuur een e-mail met de betreffende informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 2. Of stuur een brief naar:
  Secretariaat Asser Boys t.a.v. Jan Blauw
  Rodeweg 6, 9404 RN Assen

Graag de mail/brief voorzien van naam en adres.

U dient zelf te zorgen voor het stopzetten van de automatische betalingen.
Dat kan met een rode kaart die u bij uw bank kunt krijgen.

Overschrijving naar Asser Boys
(Niet nodig wanneer u de afgelopen 3 jaar niet ingeschreven heeft gestaan als spelend lid bij een andere veldvoetbalvereniging)

 1. Download het OVERSCHRIJVINGSFORMULIER (keuze uit veld of zaal)
  Druk het formulier af en ga daarmee naar je oude vereniging. De te verlaten vereniging vult pagina 3 gedeeltelijk in en moet een ledenmutatiekaart (LMK) + spelerspas aan u overhandigen. Indien er nog officiële wedstrijden gespeeld moeten worden, dan dient de spelerspas op een later tijdstip bij de secretaris of ledenadministrateur van Asser Boys te worden ingeleverd. Zelf dien je pagina 1 en 2 in te vullen.

 2. Lever het ingevulde formulier en bijbehoren in bij het Bestuur van Asser Boys op de maandagavond tussen 19:00 en 20:00.

 3. Of stuur het ingevulde formulier + LMK en spelerspas naar:
  Secretariaat Asser Boys t.a.v. Jan Blauw
  Rodeweg 6, 9404 RN Assen

Voor D-, E- en F pupillen is een ander overschrijvingsformulier van toepassing.
Download de SPEELGERECHTIGHEIDSVERKLARING PUPILLEN. Druk het formulier af en ga daarmee naar je oude vereniging. De te verlaten vereniging vult het formulier in en voegt bij D-pupillen de spelerspas toe. De procedure is verder als hierboven beschreven.

 

Overschrijving naar een andere vereniging
Voor overschrijving naar een andere vereniging gelden dezelfde regels, maar dan omgekeerd. Dus het overschrijvingsformulier haal je bij de nieuwe vereniging. De secretaris of ledenadministrateur van Asser Boys ondertekent het overschrijvingsformulier, mits je aan de contributie verplichtingen hebt voldaan. En het de secretaris of ledenadministrateur geeft de ledenmutatiekaart en de spelerspas mee.

Voorschriften KNVB
Verzoek tot overschrijvng moet uiterlijk 15 juni (24:00 uur) het districtskantoor hebben bereikt, maar verstandiger is het om dit voor 1 juni te regelen, aangezien alle handelingen.

Bij aanmelding controleert de KNVB of je het afgelopen jaar lid bent geweest van een andere vereniging en toen bindende wedstrijden hebt gespeeld. Is dat niet het geval, dan ben je speelgerechtigd. Is dat wel het geval, of je bent op dat moment (of de afgelopen 3 jaar) lid van een andere vereniging geweest, dan moet je overschrijving aanvragen. Wil je dit in de loop van het seizoen doen, dan controleert de KNVB of je in de afgelopen 3 jaar bindende wedstrijden hebt gespeeld voor een andere vereniging. Als dat het geval is, dan kan de overschrijving alleen met ingang van het nieuwe seizoen worden verleend en ben je per 1 augustus  speelgerechtigd. Alleen als er bijzondere omstandigheden zijn (b.v. verhuizing over meer dan 30 km), dan kan de KNVB wel instemmen met tussentijdse overschrijving. Hierbij wordt nog een verschil gemaakt tussen degenen die prestatief voetballen (A categorie) en degenen die recreatief voetballen (B categorie).

Informatie hierover is te verkrijgen op de KNVB website: http://downloadcentrum.knvb.nl/sportlink/knvb/document/reglementenbundel%20AV%2005-07-2011%20def.pdf?id=88