Oproep aan Asser Boys leden met een hart voor onze G voetballers

Van 18 tot 20 mei hebben onze G voetballers een voetbaltoernooi op Texel. Dit toernooi is met name voor onze spelers die op wat lager niveau acteren van groot belang. Doordat ons G team uitkomt in de hoogste klasse van het G voetbal komen een aantal van deze jongens te weinig aan spelen toe. Ondanks het feit dat één van onze sponsors zich op het allerlaatste moment heeft teruggetrokken, hebben we toch besloten om deel te nemen aan het toernooi georganiseerd door de voetbalvereniging Texel 94.

Gelukkig hebben we voor het vervoer van en naar Texel de NAM bereid gevonden om de kosten van het busje en de overtocht te sponsoren. Omdat we het ons niet kunnen permitteren om (veel te) dure huisjes te huren hebben we besloten om te gaan kamperen. De animo is groot, de zin van de jongens is groot (een aantal heeft nog nooit gekampeerd). Maar we hebben geen (bungalow) tenten genoeg tot onze beschikking. Dus welke Asser Boys mensen met een hart voor deze jongens hebben nog ergens een tent liggen of willen een tent (of een party tent) ter beschikking stellen voor onze G voetballers (we willen de tenten verzekeren en er wordt goed op gelet!)?

Volgend jaar mei bestaat het G voetbal bij Asser Boys trouwens 25 jaar en gaan we dit onder meer vieren met en groots toernooi op 25 mei 2013. Hierbij hebben we de hulp nodig van veel vrijwilligers. In 2006 was ons toernooi dan ook een groot succes mede dankzij de Asser Boys leden (nadere informatie volgt nog).

Dus wil je onze G voetballers helpen met het lenen van een tent en/of campingmateriaal zoals luchtbedden. Meld dit dan bij Asser Boys of bel ons: Richard 06-51627036 / Henry 06-10302223

Unit4 Multivers

KiKa